Sydänpiparit

Koristele sydänpiparit juhlan teemaan sopivilla väreillä.
  • 30
  • 30 annosta
  • 110 kcal / annos

Ainekset

250 g
piparkakkutaikinaa
200 g
kaura-murotaikinaa
1 dl
hasselpähkinäjauhetta

Väliin:
1 dl
vadelmahilloa tai omenahilloa

Kuorrutus:
1 dl
maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria

Pinnalle:
1 dl
punaisia nonparelleja

Valmistusohjeet

  1. Kauli puolikas piparkakkutaikinalevy kaura-murotaikinalevyn
    kokoiseksi.
  2. Ripottele pinnalle hasselpähkinäjauhetta ja laita murotaikinalevy päälle. Painele levyt tiiviisti vastakkain.
  3. Ripottele loput hasselpähkinäjauheesta taikinalevyn kummallekin puolelle. Kauli levy puolen sentin paksuiseksi.
  4. Ota sydänmuotilla pikkuleipiä.
  5. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.
  6. Jäähdytä pikkuleivät.
  7. Täytä pikkuleivät. Sivele hilloa pikkuleivän pinnalle ja paina toinen pikkuleipä päälle.
  8. Sekoita kuorrutusainekset ja valuta kuorrutusta pikkuleipien
    päälle. Ripottele pinnalle koristeet.

Kommentit

    Näytä lisää