Sydänpiparit

Koristele sydänpiparit juhlan teemaan sopivilla väreillä.

17.11.2010 13:47
Määrä30 annosta
Valmistusaika30
Energia110 kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    piparkakkutaikinaa

  • 200 g

    kaura-murotaikinaa

  • 1 dl

    hasselpähkinäjauhetta

  • <b>Väliin:</b>

  • 1 dl

    vadelmahilloa tai omenahilloa

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 1 dl

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 1 dl

    tomusokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • <b>Pinnalle:</b>

  • 1 dl

    punaisia nonparelleja

Valmistusohjeet

  1. Kauli puolikas piparkakkutaikinalevy kaura-murotaikinalevyn kokoiseksi.

  2. Ripottele pinnalle hasselpähkinäjauhetta ja laita murotaikinalevy päälle. Painele levyt tiiviisti vastakkain.

  3. Ripottele loput hasselpähkinäjauheesta taikinalevyn kummallekin puolelle. Kauli levy puolen sentin paksuiseksi.

  4. Ota sydänmuotilla pikkuleipiä.

  5. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

  6. Jäähdytä pikkuleivät.

  7. Täytä pikkuleivät. Sivele hilloa pikkuleivän pinnalle ja paina toinen pikkuleipä päälle.

  8. Sekoita kuorrutusainekset ja valuta kuorrutusta pikkuleipien päälle. Ripottele pinnalle koristeet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit