Uuniseitiä kapris-sitruunakastikkeessa

Edullinen arkiruoka valmistuu pakasteseitistä.

Uuniseitistä tulee maistuvaa sitruunalla ja tomaateilla maustettuna.

23.11.2015 9:04
Määrä4 hengelle
Valmistusaikasulatus + 25 min
Energia325 kcal

Ainekset

  • 500-600 g

    pakasteseitiä

  • suolaa

  • 2

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 2 dl

    kalalientä tai valkoviiniä

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja tai kuutioituja tomaatteja

  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sulata kala ja asettele fileet öljyllä voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa.

  2. Raasta sitruunankuori ja levitä kuoriraaste kalojen pinnalle. Purista päälle sitruunamehut, lisää liemi tai viini, lusikoi päälle kaprikset ja kuutioidut tomaatit.

  3. Lisää persilja vasta juuri ennen tarjoilua.

  4. Paista 200-asteisessa uunissa 13-15 minuuttia.

  5. Valele lusikalla lientä kalojen päälle puolessavälissä paistoa.

  6. Lisää lopuksi persilja. Tarjoile paistettujen perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit