Uuniseitiä kapris-sitruunakastikkeessa

Edullinen arkiruoka valmistuu pakasteseitistä.
  • sulatus + 25 min
  • 4 hengelle
  • 325 kcal

Ainekset

500-600 g
pakasteseitiä
suolaa
2
sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 dl
kalalientä tai valkoviiniä
2 rkl
kapriksia
250 g
kirsikkatomaatteja tai kuutioituja tomaatteja
hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sulata kala ja asettele fileet öljyllä voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa.
  2. Raasta sitruunankuori ja levitä kuoriraaste kalojen pinnalle. Purista päälle sitruunamehut, lisää liemi tai viini, lusikoi päälle kaprikset ja kuutioidut tomaatit.
  3. Lisää persilja vasta juuri ennen tarjoilua.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa 13-15 minuuttia.
  5. Valele lusikalla lientä kalojen päälle puolessavälissä paistoa.
  6. Lisää lopuksi persilja. Tarjoile paistettujen perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää