Valkoviini-kermassa haudutettua lehtikaalia ja kananpoikaa

Lehtikaali muhii pehmeäksi valkoviini-kermassa.

Kananpojan leikkeet maistuvat valkoviinissä ja kermassa haudutetun lehtikaalin kera.

23.11.2015 8:25
Määrä4 hengelle
Valmistusaika75 min
Energia432 kcal

Ainekset

  • 200 g

    lehtikaalia

  • 2

    sipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • suolaa

  • 1

    sitruunan puristettu mehu

  • 2-3 dl

    valkoviiniä tai kasvis- tai kanalientä

  • 2 dl

    kermaa

Lisäksi

4 kpl kananpojan leikkeitä tai koipia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna lehtikaali ja sipulit.

  2. Laita kasviset uunivuokaan, mausta suolalla ja sitruunamehulla.

  3. Kaada päälle valkoviiniä ja kermaa.

  4. Nosta maustetut broilerin leikkeet paistoksen päälle. Paista 45-50 minuuttia 180 asteessa tai kunnes broileri on kypsää.

  5. Painele lehtikaaleja välillä nesteeseen etteivät ne pala. Niiden pitäisi olla nesteessä hautumassa koko paistamisen ajan.

Valmistusaika: 1 t 15 min

Kalorit: 432 kcal / annos

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit