Valkoviini-kermassa haudutettua lehtikaalia ja kananpoikaa

Lehtikaali muhii pehmeäksi valkoviini-kermassa.
  • 75 min
  • 4 hengelle
  • 432 kcal

Ainekset

200 g
lehtikaalia
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
suolaa
1
sitruunan puristettu mehu
2-3 dl
valkoviiniä tai kasvis- tai kanalientä
2 dl
kermaa

Lisäksi

4 kpl
kananpojan leikkeitä tai koipia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna lehtikaali ja sipulit.
  2. Laita kasviset uunivuokaan, mausta suolalla ja sitruunamehulla.
  3. Kaada päälle valkoviiniä ja kermaa.
  4. Nosta maustetut broilerin leikkeet paistoksen päälle. Paista 45-50 minuuttia 180 asteessa tai kunnes broileri on kypsää.
  5. Painele lehtikaaleja välillä nesteeseen etteivät ne pala. Niiden pitäisi olla nesteessä hautumassa koko paistamisen ajan.
Valmistusaika: 1 t 15 min

Kalorit: 432 kcal / annos

Kommentit

    Näytä lisää