Myskikurpitsakeitto paahdetulla omenalla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Myskikurpitsakeitto paahdetulla omenalla

Kurpitsa ja omena sopivat kimppaan.

Salvianlehdet ja paistetut omenapalat maustavat myskikurpitsakeiton.

23.11.2015 8:49
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min
Energia312 kcal

Ainekset

  • 1

    iso sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2

    omenaa

  • 2 rkl

    voita

  • 900 g

    myskikurpitsaa

  • 10 dl

    kasvislientä

  • suolaa

Lisäksi

  • 1

    omena kuutioituna

  • voita paistamiseen

  • salvian lehtiä

  • pinjansiemeniä tai pähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi sipuli, valkosipuli ja omena. Kuullota niitä hetki kattilassa voissa.

  2. Kuori ja kuutioi kurpitsa, lisää palat kattilaan yhdessä liemen kanssa. Keitä pehmeäksi.

  3. Lisää vähän suolaa ja soseuta sauvasekoittimella.

  4. Kuutioi omena ja paista se rapeaksi voissa. Tarjoile keiton lisukkeena omenakuutioita, salviaa ja pinjansiemeniä.

  5. Salvian voi paistaa rapeaksi omenan kanssa samalla pannulla tai käyttää tuoreena, oman maun mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit