Puolukka-gin&tonic - Reseptit - Ilta-Sanomat

Puolukka-gin&tonic

Raikas gin&tonic puolukalla ja rosmariinilla sopii vaikka pikkujouluihin.

Rosmariiniin saat talvisen lumitunnelman pyörittämällä sen sokerissa.­

19.11.2015 9:17
Määrä4 hengelle

Ainekset

Siirappi (neljään drinkkiin)

  • 1 dl

    vettä

  • 1 dl

    sokeria

  • 1 1/2 dl

    pakastepuolukoita

  • 2

    rosmariininoksaa

Gin&tonic (yhteen drinkkiin)

  • jäitä

  • 4 cl

    makusiirappia

  • 4 cl

    giniä

  • 1 1/2 dl

    tonic-vettä

  • rosmariinia ja puolukoita koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi, sokeri, puolukat ja rosmariini kattilassa. Anna jäähtyä. Siivilöi jäähtynyt siirappi.

  2. Sekoita siirappi, gini ja jäät korkeassa lasissa, sekoita.

  3. Jatka tonic-vedellä ja koristele pakastepuolukoilla ja sokerihuurrutetulla rosmariininoksalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit