Pikakimchi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pikakimchi

Kiinankaalista saa mainion lisukkeen maustamalla sen korealaisella chilitahnalla.

Mauton kiinankaali muuttuu kokuttavaksi herkuksi chilitahnan avulla.

18.11.2015 11:10

Ainekset

Kaali

  • 1

    kiinankaali

  • 3 rkl

    karkeaa merisuolaa

Mausteseos

  • 5 cm:n

    pala tuoretta inkivääriä

  • 6

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 3 tl

    kalakastiketta

  • 1

    limetin puristettu mehu

  • 3 rkl

    gochujang-chilitahnaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kiinankaali suupalojen kokoisiksi paloiksi. Laita palat isoon siivilään ja ripottele päälle karkeaa suolaa. Puristele kaalia vartin välein ja anna pehmentyä huoneenlämmössä tunti.

  2. Huuhtele kaali ja anna sen valua lävikössä.

  3. Hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Sekoita mausteseoksen aineet tehosekoittimessa tasaiseksi soseeksi.

  4. Yhdistä kaali ja maustesose tiiviissä purkissa. Ravista.

  5. Voit käyttää kaalin heti, mutta se säilyy jääkaapissa muutamia päiviä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit