Mozzarella-bataattisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mozzarella-bataattisalaatti

Ruokaisassa salaatissa on mozzarellaa, bataattia ja papuja.

Valmista maukas ja helppo salaatti bataatista ja mozzarellasta.

13.11.2015 7:42
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • 400 g

    bataattia

  • suolaa

  • 1 tl

    savupaprikaa

  • chilihiutaleita

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 dl

    säilöttyjä mustapapuja

  • 1 dl

    tiiviisti paineltua basilikaa

  • 250 g:n

    rasia kirsikkatomaatteja

  • 4 dl

    tiiviisti paineltua vihersalaattisekoitusta (esim. babypinaattia ja rucolaa)

  • sitruunanmehua

  • oliiviöljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 220 g

    puhvelinmaitomozzarellaa

Valmistusaineet

  1. Kuori ja paloittele bataatti. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja pyörittele suolassa, paprikassa, chilissä ja oliiviöljyssä. Paahda uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes bataatti on kypsää ja saanut väriä. Anna jäähtyä.

  2. Valuta ja huuhtele pavut. Hienonna basilika ja puolita tomaatit. Sekoita jäähtyneet bataatit, pavut, basilika, tomaatit, vihersalaatti, tujaus sitruunanmehua, loraus öljyä, suolaa ja pippuria isossa kulhossa.

  3. Päällystä revityllä mozzarellalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit