Mozzarella-bataattisalaatti

Ruokaisassa salaatissa on mozzarellaa, bataattia ja papuja.
  • 4 hengelle

Ainekset

400 g
bataattia
suolaa
1 tl
savupaprikaa
chilihiutaleita
1 rkl
oliiviöljyä
2 dl
säilöttyjä mustapapuja
1 dl
tiiviisti paineltua basilikaa
250 g:n
rasia kirsikkatomaatteja
4 dl
tiiviisti paineltua vihersalaattisekoitusta (esim. babypinaattia ja rucolaa)
sitruunanmehua
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
220 g
puhvelinmaitomozzarellaa

Valmistusaineet

  1. Kuori ja paloittele bataatti. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja pyörittele suolassa, paprikassa, chilissä ja oliiviöljyssä. Paahda uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes bataatti on kypsää ja saanut väriä. Anna jäähtyä.
  2. Valuta ja huuhtele pavut. Hienonna basilika ja puolita tomaatit. Sekoita jäähtyneet bataatit, pavut, basilika, tomaatit, vihersalaatti, tujaus sitruunanmehua, loraus öljyä, suolaa ja pippuria isossa kulhossa.
  3. Päällystä revityllä mozzarellalla.

Kommentit

    Näytä lisää