Kaalilaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kaalilaatikko

Kaalilaatikko maustuu muhiessaan uunissa.

9.11.2015 9:41
Valmistusaika240 min
Energia264 / annos kcal

Ainekset

  • 8

    annosta

  • 1 dl

    puuroriisiä

  • 400 g

    nauta-sikajauhelihaa

  • 2

    sipulia

  • 2 rkl

    voita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 tl

    meiramia

  • 1

    iso keräkaali

  • 1 l

    lihalientä

  • 1 dl

    siirappia

Valmistusohjeet

  1. Laita riisi kiehumaan. Keitä puolikypsäksi.

  2. Hienonna sipuli ja ruskista se yhdessä jauhelihan kanssa voissa. Mausta.

  3. Hienonna kaali. Voit ruskistaa kaalin halutessasi, mutta sen voi lisätä pataan myös suoraan. Yhdistä kaali, riisi ja jauheliha padassa.

  4. Kaada joukkoon lihalientä ja siirappi. Nosta 200-asteiseen uuniin. Anna muhia tunti ja tiputa lämpötila 120 asteeseen.

  5. Jatka kypsentämistä 2 tuntia. Tarjoile puolukkamurskan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit