Kaalilaatikko

  • 240 min
  • 264 / annos kcal

Ainekset

8
annosta
1 dl
puuroriisiä
400 g
nauta-sikajauhelihaa
2
sipulia
2 rkl
voita
suolaa
mustapippuria
2 tl
meiramia
1
iso keräkaali
1 l
lihalientä
1 dl
siirappia

Valmistusohjeet

  1. Laita riisi kiehumaan. Keitä puolikypsäksi.
  2. Hienonna sipuli ja ruskista se yhdessä jauhelihan kanssa voissa. Mausta.
  3. Hienonna kaali. Voit ruskistaa kaalin halutessasi, mutta sen voi lisätä pataan myös suoraan. Yhdistä kaali, riisi ja jauheliha padassa.
  4. Kaada joukkoon lihalientä ja siirappi. Nosta 200-asteiseen uuniin. Anna muhia tunti ja tiputa lämpötila 120 asteeseen.
  5. Jatka kypsentämistä 2 tuntia. Tarjoile puolukkamurskan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää