Ribollita toscanalainen lehtikaali-papukeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ribollita toscanalainen lehtikaali-papukeitto

Parmesanjuuston kannikka tuo keittoon suolaisuutta.

9.11.2015 9:29
Valmistusaika45 min
Energia402 annos kcal

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    sellerinvarsi

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • 200 g

    cannelinipapuja tai papusekoitusta

  • 400 ml:n

    purkki kuorittuja säilyketomaatteja

  • 4 dl

    vettä tai

  • 2 dl

    vettä +

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • 6

    lehteä lehti- tai mustakaalia

  • suolaa

  • parmesaanijuuston kannikka

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kasvikset ja kuullota niitä kattilassa vartti.

  2. Lisää pavut, säilyketomaatit, neste, hienonnettu lehtikaali ja parmesaanijuuston kantapala. Anna kiehua 20 minuuttia.

  3. Riko tomaatit haarukalla. Maista, lisää suolaa maun mukaan. Juuston kannikka tuo keittoon suolaisuutta.

  4. Tarjoile maalaisleivän ja parmesaanijuuston kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit