Ribollita toscanalainen lehtikaali-papukeitto

  • 45 min
  • 402 annos kcal

Ainekset

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
1
sellerinvarsi
4 rkl
oliiviöljyä
200 g
cannelinipapuja tai papusekoitusta
400 ml:n
purkki kuorittuja säilyketomaatteja
4 dl
vettä tai
2 dl
vettä +
2 dl
valkoviiniä
6
lehteä lehti- tai mustakaalia
suolaa
parmesaanijuuston kannikka

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kasvikset ja kuullota niitä kattilassa vartti.
  2. Lisää pavut, säilyketomaatit, neste, hienonnettu lehtikaali ja parmesaanijuuston kantapala. Anna kiehua 20 minuuttia.
  3. Riko tomaatit haarukalla. Maista, lisää suolaa maun mukaan. Juuston kannikka tuo keittoon suolaisuutta.
  4. Tarjoile maalaisleivän ja parmesaanijuuston kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää