Pizzaleipä

  • 4-6 hengelle

Ainekset

1
keskikokoinen maalaisleipä
2 dl
punaista pestokastiketta (tai muuta valmista tomaattikastiketta)
yhteensä 125-150 g
kinkkua ja chorizoa viipaleina
150 g
juustoraastetta
mustapippuria
2
tomaattia
basilikaa ja/tai rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Halkaise leipä pitkittäin ja laita leivänpuolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  2. Levitä leikkuupinnoille runsaasti pestokastiketta.
  3. Ripottele päälle vähän juustoraastetta ja lisää kinkku- ja chorizoviipaleet.
  4. Lisää loput juustoraasteesta ja mausta leivät vielä mustapippurilla.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
  6. Viipaloi tomaatit.
  7. Ota leivät uunista ja viimeistele tomaattiviipaleilla sekä basilikalla/rucolalla.
  8. Leikkaa leivät paloiksi ja nauti.

Kommentit

    Näytä lisää