Paistetut nuudelit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistetut nuudelit

Paistetuissa nuudeleissa maistuu limetti ja inkivääri.­

5.11.2015 17:22
Määrä12 hengelle
Valmistusaika60 min
Energia532 kcal

Ainekset

  • 400 g

    kananpojan tai kalkkunan fileesuikaleita

  • 300 g

    riisinuudeleita

Marinadi

  • 2

    appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 2

    limetin puristettu mehu

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 1 tl

    kalakastiketta

  • 1 tl

    sokeria

  • 2 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 1 tl

    tulista chilitahnaa

  • 1 tl

    sitruunaruohotahnaa

  • suolaa

Lisäksi

  • 2

    porkkanaa

  • rouhittua maapähkinää

  • tuoretta korianteria

  • tuoretta chiliä

  • limettisiivuja

  • paistamiseen seesamiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää fileesuikaleet. Anna marinoitua vähintään tunnin ajan. Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Voit tehdä tämän etukäteen, sillä nuudelit paistetaan lopuksi kuumiksi.

  2. Siivuta porkkana ja paista se sekä marinadissa olevat fileesuikaleet nopeasti wokissa seesamiöljyssä. Siirrä sivuun. Lisää wokkiin vähän seesamiöljyä ja lisää nuudelit. Paista niitä hetki kovalla lämmöllä. Lisää paistetut porkkanat ja kananpojan fileesuikaleet. Sekoita ja tarjoile kuumana.

  3. Ripottele päälle maapähkinärouhetta, tuoretta korianteria, chiliä ja anna jokaiselle muutama limettisiivu puristettavaksi valmiin annoksen päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit