Paistetut nuudelit

  • 60 min
  • 12 hengelle
  • 532 kcal

Ainekset

400 g
kananpojan tai kalkkunan fileesuikaleita
300 g
riisinuudeleita

Marinadi

2
appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
2
limetin puristettu mehu
2 rkl
soijakastiketta
1 tl
kalakastiketta
1 tl
sokeria
2 rkl
raastettua inkivääriä
1 tl
tulista chilitahnaa
1 tl
sitruunaruohotahnaa
suolaa

Lisäksi

2
porkkanaa
rouhittua maapähkinää
tuoretta korianteria
tuoretta chiliä
limettisiivuja
paistamiseen seesamiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää fileesuikaleet. Anna marinoitua vähintään tunnin ajan. Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Voit tehdä tämän etukäteen, sillä nuudelit paistetaan lopuksi kuumiksi.
  2. Siivuta porkkana ja paista se sekä marinadissa olevat fileesuikaleet nopeasti wokissa seesamiöljyssä. Siirrä sivuun. Lisää wokkiin vähän seesamiöljyä ja lisää nuudelit. Paista niitä hetki kovalla lämmöllä. Lisää paistetut porkkanat ja kananpojan fileesuikaleet. Sekoita ja tarjoile kuumana.
  3. Ripottele päälle maapähkinärouhetta, tuoretta korianteria, chiliä ja anna jokaiselle muutama limettisiivu puristettavaksi valmiin annoksen päälle.

Kommentit

    Näytä lisää