Chili-suklaakuppikakut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chili-suklaakuppikakut

Ihanat suklaakuppikakut, eli cup cakesit, saavat säväyksen chilistä. Muffinsien kuorrutus raikastetaan limellä.

20.3.2009 8:31
Määrä8
Valmistusaika45
Energia1 kpl 407 Kcal

Ainekset

  • 200 g

    tummaa suklaata

  • 50 g

    voita

  • 2

    kananmunaa

  • 2,5 dl

    tummaa sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • 1 tl

    chilijauhetta tai tuoretta chiliä hienonnettuna

  • 1,25 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • 50 g

    pähkinöitä hienonnettuna esim. maapähkinöitä

  • kuorrutus:

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 1

    limetin raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 2 rkl

    tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

  2. Sulata voi ja lisää suklaanpalat sulaneeseen voihin. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

  3. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

  4. Lisää sulanut suklaa joukkoon. Sekoita taikinan joukkoon kaikki loput ainekset ja sekoita varovasti.

  5. Lusikoi taikinaa muffinivuokiin ja paista noin 15-20 min.Jäähdytä.

  6. Sekoita kuorrutteen ainekset ja pursota kakkusten päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit