Kasvis-kalakeitto

Pinaatti tuo värin kalakeittoon.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 290 kcal / annos

Ainekset

1
fenkoli
1
sipuli
3
perunaa
2
porkkanaa
12 dl
kalalientä
150 g
pakastepinaattia
½
purjo
500 g
puhdistettua kalafileetä esim. siikaa, kuhaa, madetta, haukea tai lohta

suolaa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi fenkoli ja sipuli. Leikkaa peruna ja porkkana kuutioiksi.
  2. Lisää peruna ja porkkana kiehuvaan kalaliemeen ja anna kiehua noin 7 minuuttia. Lisää sipuli ja fenkoli. Jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää sulanut pinaatti ja hienonnettu purjo. Kuumenna ja lisää kalapalat. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Älä keitä enää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt