Kasvis-kalakeitto

Pinaatti tuo värin kalakeittoon.

15.1.2014 10:07
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia290 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    fenkoli

  • 1

    sipuli

  • 3

    perunaa

  • 2

    porkkanaa

  • 12 dl

    kalalientä

  • 150 g

    pakastepinaattia

  • ½

    purjo

  • 500 g

    puhdistettua kalafileetä esim. siikaa, kuhaa, madetta, haukea tai lohta

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi fenkoli ja sipuli. Leikkaa peruna ja porkkana kuutioiksi.

  2. Lisää peruna ja porkkana kiehuvaan kalaliemeen ja anna kiehua noin 7 minuuttia. Lisää sipuli ja fenkoli. Jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia.

  3. Lisää sulanut pinaatti ja hienonnettu purjo. Kuumenna ja lisää kalapalat. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Älä keitä enää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit