Viikuna-vuohenjuustoviinerit

  • 6 kappaletta

Ainekset

3
voitaikinalevyä
150 g:n
kiekko vuohenjuustoa
4–6 rkl
viikunahilloa
mustapippuria
1
kevyesti vatkattu kananmuna
tuoretta rosmariinia
tuoretta viikunaa

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota voitaikinalevyt sulamaan. Leikkaa hieman kohmeiset voitaikinalevyt kahtia ja asettele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  2. Leikkaa vuohenjuustokiekko kuuteen osaan. Annostele jokaisen levyn keskelle noin 2 tl viikunahilloa ja päällystä vuohenjuustolla. Rouhi päälle mustapippuria ja sulje viinereiden päät rypyttämällä veneen muotoisiksi. Voitele viinerit kananmunalla ja paista uunissa noin 10–12 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  3. Viimeistele halutessasi tuoreella rosmariinilla ja tuoreella viipaloidulla viikunalla. Tarjoa haaleina.

Kommentit

    Näytä lisää