Viikuna-vuohenjuustoviinerit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Viikuna-vuohenjuustoviinerit

Näissä herkullisissa viinereissä turvaudutaan valmistaikinaan ja valmishilloon. Vuohenjuusto taittaa mukavasti makeutta.­

23.10.2015 8:53
Määrä6 kappaletta

Ainekset

  • 3

    voitaikinalevyä

  • 150 g:n

    kiekko vuohenjuustoa

  • 4–6 rkl

    viikunahilloa

  • mustapippuria

  • 1

    kevyesti vatkattu kananmuna

  • tuoretta rosmariinia

  • tuoretta viikunaa

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota voitaikinalevyt sulamaan. Leikkaa hieman kohmeiset voitaikinalevyt kahtia ja asettele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  2. Leikkaa vuohenjuustokiekko kuuteen osaan. Annostele jokaisen levyn keskelle noin 2 tl viikunahilloa ja päällystä vuohenjuustolla. Rouhi päälle mustapippuria ja sulje viinereiden päät rypyttämällä veneen muotoisiksi. Voitele viinerit kananmunalla ja paista uunissa noin 10–12 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.

  3. Viimeistele halutessasi tuoreella rosmariinilla ja tuoreella viipaloidulla viikunalla. Tarjoa haaleina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit