Myskikurpitsasosekeitto omenalla ja kookoksella maustettuna - Reseptit - Ilta-Sanomat

Myskikurpitsasosekeitto omenalla ja kookoksella maustettuna

Omenat ja kurpitsa sopivat yhteen yllättävän hyvällä tavalla.

Lusikallinen kookosmaitoa viimeistelee kurpitsasosekeiton.

19.10.2015 11:38
Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min

Ainekset

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 150 g

    omenaa (1 iso ja kaksi pientä)

  • 2 rkl

    rypsiöljyä

  • 1 tl

    piparkakkumaustetta

  • 1 rkl

    tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 1/2

    tuore punainen chili hienonnettuna

  • suolaa

  • 1 kg

    myskikurpitsaa

  • 6 dl

    kasvislientä

  • 2 dl

    kookosmaitoa

Valmistusaineet

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Hienonna valkosipuli ja kuutioi omena.

  2. Kuullota valkosipulia ja omenaa hetki kattilassa öljyssä. Lisää piparkakkumauste, inkivääri, chili ja suola. Kuullota vielä minuutti.

  3. Lisää kurpitsa, kasvisliemi ja kookosmaito.

  4. Keitä 25 minuuttia. Soseuta kuohkeaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit