Myskikurpitsasosekeitto omenalla ja kookoksella maustettuna

Omenat ja kurpitsa sopivat yhteen yllättävän hyvällä tavalla.
  • 40 min
  • 4 hengelle

Ainekset

4
valkosipulinkynttä
150 g
omenaa (1 iso ja kaksi pientä)
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
piparkakkumaustetta
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1/2
tuore punainen chili hienonnettuna

suolaa
1 kg
myskikurpitsaa
6 dl
kasvislientä
2 dl
kookosmaitoa

Valmistusaineet

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Hienonna valkosipuli ja kuutioi omena.
  2. Kuullota valkosipulia ja omenaa hetki kattilassa öljyssä. Lisää piparkakkumauste, inkivääri, chili ja suola. Kuullota vielä minuutti.
  3. Lisää kurpitsa, kasvisliemi ja kookosmaito.
  4. Keitä 25 minuuttia. Soseuta kuohkeaksi.

Kommentit

    Näytä lisää