Reseptit
Jauhelihafajitakset salsan ja guacamolen kera

Jauhelihafajitakset salsan ja guacamolen kera
Jyrki Sukulan meksikolaisreseptissä hauhelihafajitakset täytetään salsalla ja guacamolella.
Ainekset
- Jauhelihafajitakset:
- 1 pkt
- maissilettuja
- 1 tlk
- maissia
- 1 tlk
- ruskeita papuja
- 1
- amerikan salaatti
- 2 dl
- ranskankermaa
- 1
- sipuli
- 200 g
- jauhelihaa
- Guacamole:
- 1
- avokado
- ½ ruukku
- korianteria
- ½
- limen mehu
- ½
- punainen chili
- suolaa ja valkopippuria
- Salsa:
- 2
- tomaattia
- ½
- punainen chili
- 1
- sipuli
- suolaa ja sokeria
- 2 tl
- punaviinietikkaa
Valmistusohjeet
- Ruskista hienonnettu sipuli ja jauheliha pannulla.
- Leikkaa amerikansalaatti suikaleiksi.
- Kuumenna maissi kevyesti voissa tai öljyssä.
- Lämmitä pavut kattilassa ja maissiletut uunissa. Laita ranskankerma tarjolle kulhoon.
- Valmista guacamole. Halkaise avokado ja poista kivi sekä kuoret. Hienonna hedelmäliha haarukalla hienoksi.
- Sekoita joukkoon limen mehu, hienonnettu chili ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.
- Valmista salsa. Poista tomaateista siemenet ja hienonna niiden hedelmäliha veitsellä.
- Hienonna myös sipuli ja chili. Sekoita tomaatit, sipuli ja chili keskenään ja mausta suolalla, sokerilla ja punaviinietikalla.
Resepti: Jyrki Sukula
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää