Reseptit

Maukas kahden lihan stroganoff

Maukkaaseen lihakastikkeeseen tulee possua ja nautaa.
  • 110 min
  • 6 hengelle
  • 438 kcal

Ainekset

600 g
naudan sisäpaistia ja possun ulkofileetä
1
sipuli
25 g
voita
suolaa
mustapippuria
1 l
lihalientä
70 g
tomaattipyreetä
1
laakerinlehti
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
vettä
4
suolakurkkua
120 g:n
purkki smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Ota lihat huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Suikaloi lihat suikaleiksi.
  2. Hienonna sipuli. Ruskista lihat ja sipulit kasarissa tai padassa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita tomaattipyree lihaliemeen. Kaada liemi pataan. Kiehauta. Lisää laakerinlehti. Tiputa lämpöä ja anna hautua parin tunnin ajan miedosti poreillen.
  4. Sekoita jauhot veteen ja kaada ohuena nauhana pataan. Anna poreilla vielä 20 minuuttia.
  5. Kuutioi suolakurkut ja lisää ne pataan juuri ennen tarjoilua. Sekoita. Tarjoile smetanan kanssa. Voit halutessasi sekoittaa smetanan kastikkeen joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää