Maukas kahden lihan stroganoff - Reseptit - Ilta-Sanomat

Maukas kahden lihan stroganoff

Maukkaaseen lihakastikkeeseen tulee possua ja nautaa.

Suolakurkut viimeistelevät lihakastikkeen.

19.10.2015 11:29
Määrä6 hengelle
Valmistusaika110 min
Energia438 kcal

Ainekset

  • 600 g

    naudan sisäpaistia ja possun ulkofileetä

  • 1

    sipuli

  • 25 g

    voita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 l

    lihalientä

  • 70 g

    tomaattipyreetä

  • 1

    laakerinlehti

  • 1 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    vettä

  • 4

    suolakurkkua

  • 120 g:n

    purkki smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Ota lihat huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Suikaloi lihat suikaleiksi.

  2. Hienonna sipuli. Ruskista lihat ja sipulit kasarissa tai padassa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Sekoita tomaattipyree lihaliemeen. Kaada liemi pataan. Kiehauta. Lisää laakerinlehti. Tiputa lämpöä ja anna hautua parin tunnin ajan miedosti poreillen.

  4. Sekoita jauhot veteen ja kaada ohuena nauhana pataan. Anna poreilla vielä 20 minuuttia.

  5. Kuutioi suolakurkut ja lisää ne pataan juuri ennen tarjoilua. Sekoita. Tarjoile smetanan kanssa. Voit halutessasi sekoittaa smetanan kastikkeen joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit