Ranskalainen suklaakakku

Tämä ranskalainen suklaakakku sulaa suussa ja on helppo valmistaa.
  • 12

Ainekset

200 g
voita
200 g
tummaa suklaata
2 dl
sokeria
4
kananmunaa
3 ½ dl
vehnäjauhoja

Valmistusohjeet

  1. Säädä uuni 220 asteeseen.
  2. Voitele ja jauhota pyöreä irtopohjavuoka.
  3. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa kananmunat
    ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  4. Sekoita vähän jäähtynyt suklaa-voiseos muna-sokeriseokseen.
  5. Sekoita vehnäjauhot varoen joukkoon. Kaada taikina
    vuokaan ja nosta uunin keskitasolle.
  6. Paista kakkua 12-15 minuuttia. Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä.
  7. Tarjoile jäätelön kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää