Pasta all'amatriciana

Tomaatti-pekonipastaan tuo potkua chili.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 598 kcal / annos

Ainekset

200 g
pekonia
1
punasipuli
4
valkosipulinkynttä
2
peproncinoa tai chilirouhetta
5 dl
tomaattimurskaa tai tomaattikastiketta
suolaa ja mustapippuria
ripaus sokeria
Lisäksi:
pecorinojuustoa
keitettyä bucatinipastaa tai spagettia

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun odottamaan.

    Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Kuullota hienonnettua sipulia voissa heti. Lisää valkosipuli, peperoncino ja tomaattikastike.

    Lisää pekoni kastikkeen joukkoon. Mausta ja anna kiehua
    noin 15 minuuttia.

    Keitä pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Ripottele annoksen päälle pecorinojuustoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt