Pasta all'amatriciana - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pasta all'amatriciana

Tomaatti-pekonipastaan tuo potkua chili.

25.8.2014 13:22
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia598 kcal / annos

Ainekset

  • 200 g

    pekonia

  • 1

    punasipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2

    peproncinoa tai chilirouhetta

  • 5 dl

    tomaattimurskaa tai tomaattikastiketta

  • suolaa ja mustapippuria

  • ripaus sokeria

  • Lisäksi:

  • pecorinojuustoa

  • keitettyä bucatinipastaa tai spagettia

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun odottamaan. Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Kuullota hienonnettua sipulia voissa heti. Lisää valkosipuli, peperoncino ja tomaattikastike. Lisää pekoni kastikkeen joukkoon. Mausta ja anna kiehua noin 15 minuuttia. Keitä pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Ripottele annoksen päälle pecorinojuustoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit