Reseptit

Myskikurpitsakeitto paahdetusta kurpitsasta

Värikäs kurpitsakeitto on tehty paahdetusta kurpitsasta ja saa makua inkivääristä ja kookoskermasta.
  • 55 min
  • 4 annosta
  • 190 kcal / annos

Ainekset

1 kg
kuorittua kurpitsaa kuutioina, esimerkiksi myskikurpitsa (muutkin kurpitsat käyvät)
1 rkl
raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl
korianterinsiemeniä
½ tl
juustokuminaa
2
pientä kuivattua chiliä
½ tl
kurkumaa
1
sipuli
2 rkl
öljyä
1 l
kasvislientä

suolaa
2 dl
kookoskermaa

koristeluun kookosmaitoa ja kurpitsansiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Raasta inkivääri. Hienonna mausteet ja sipuli.
  2. Kuullota sipulia, inkivääriä ja mausteita öljyssä. Lisää kurpitsa
    ja kasvisliemi. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Hienonna sauvasekoittimella ja lisää kookosmaito ja suola. Kuumenna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt