Tomaattinen lohipasta

Tomaattinen lohipasta on nopea arkiruoka.

Ainekset

600 g
lohta nahattomana ja ruodottomana
1
salottisipuli
3-4
valkosipulinkynttä

suolaa

rakuunaa

mielipippuria
1 prk
15 % ruokakermaa

tuorepastaa (tai kuiva pastakin käy)
2 tölkkiä
tomaattimurskaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipulit ja valkosipulit, lisää tomaattimurska. Mausta, keitä hiljaisella tulella kannen alla n. 30 min. Tee sileäksi halutessasi sauvasekoittimella.
  2. Lisää ruokakerma, rakuuna ja paloitellut lohet.
  3. Anna hautua muutama minuutti, jotta kala kypsyy. Varo kovaa keittämistä, etteivät kalat rikkoudu. Tarkista maku.
  4. Keitä pasta ohjeen mukaan. Tarjoile esim. parmesaanin kera!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt