Lohipasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohipasta

Lohipasta valmistuu käden käänteessä.

18.2.2013 13:51
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia690 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 1

    purjo

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 tl

    raastettua sitruunankuorta

  • 1 dl

    kuivaa valkoviiniä

  • 2 dl

    kermaa

  • suolaa

  • 400 g

    lohikuutioita

  • nippu tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta ja valmista kastike sillä aikaa. Hienonna puhdistettu purjo ja kuullota se öljyssä. Lisää raastettu sitruunankuori, viini ja kerma.

  2. Kiehauta kuumaksi ja lisää lohipalat. Pienennä lämpöä. Anna kastikkeen hautua kannen alla, kunnes lohi on kypsää. Lisää tilli lopuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit