Reseptit

Lohipasta

Lohipasta valmistuu käden käänteessä.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 690 kcal / annos

Ainekset

400 g
pastaa
1
purjo
2 rkl
öljyä
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
kermaa
suolaa
400 g
lohikuutioita
nippu tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta ja valmista kastike sillä aikaa.

    Hienonna puhdistettu purjo ja kuullota se öljyssä. Lisää
    raastettu sitruunankuori, viini ja kerma.
  2. Kiehauta kuumaksi ja lisää lohipalat. Pienennä lämpöä.

    Anna kastikkeen hautua kannen alla, kunnes lohi on kypsää.
    Lisää tilli lopuksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt