Chili-paprikahillo - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chili-paprikahillo

Chilin säilöntä onnistuu vaikkapa hilloten. Tarjoa chili-paprikahilloa lihan kanssa.

9.8.2002 9:56

Ainekset

  • 5 kpl

    punaista paprikaa

  • 10 kpl

    punaista chiliä (keskivahvaa)

  • 2 dl

    hillosokeria

  • 2 dl

    hunaja-omenaetikkaa

  • 2 tl

    suolaa

  • ripaus valkopippuria

  • 2 dl

    vettä

Valmistusohjeet

  1. Halkaise paprikat ja chilit ja poista siemenet. Kuutioi ja kiehauta kattilassa etikan, suolan ja pippurin kanssa noin 2 minuuttia.

  2. Lisää vesi ja hauduta kunnes paprikat ja chilit ovat kypsiä ja pehmeitä. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää hillosokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia ja jäähdytä.

  3. Hilloke sopii naudan ja porsaanlihan sekä vaaleiden lintujen lisäkkeeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit