Chili-paprikahillo

Chilin säilöntä onnistuu vaikkapa hilloten. Tarjoa chili-paprikahilloa lihan kanssa.

Ainekset

5 kpl
punaista paprikaa
10 kpl
punaista chiliä (keskivahvaa)
2 dl
hillosokeria
2 dl
hunaja-omenaetikkaa
2 tl
suolaa

ripaus valkopippuria
2 dl
vettä

Valmistusohjeet

  1. Halkaise paprikat ja chilit ja poista siemenet. Kuutioi ja kiehauta kattilassa etikan, suolan ja pippurin kanssa noin 2 minuuttia.
  2. Lisää vesi ja hauduta kunnes paprikat ja chilit ovat kypsiä ja pehmeitä. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää hillosokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia ja jäähdytä.
  3. Hilloke sopii naudan ja porsaanlihan sekä vaaleiden lintujen lisäkkeeksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt