Feta-pinaatticrepit

Fetalla ja pinaatilla täytetyt crepit maistuvat vaikka ruokaisana iltapalana.

Ainekset

Taikina:
2 dl
kulutusmaitoa
1 kpl
kananmuna
n. 60 g
vehnäjauhoja
suolaa
voita paistamiseen
Täyte:
100 g
fetajuustoa
250 g
pinaattia
10 kpl
basilikanlehtiä
1/2 dl
hienonnettua sipulia
muskottipähkinää
raastettua sitruunankuorta
suolaa
valkopippuria
50 g
voita

Valmistusohjeet

  1. Sekoita taikinan aineet keskenään, anna taikinan turvota n. 30 min. Paista pitsinohuita creppejä voissa pannulla.
  2. Valmista täyte: Kuullota sipulit voissa, lisää pesty, kuivattu ja pilkottu pinaatti sekä basilika. Mausta sitruunan kuorella, muskotilla, valkopippurilla ja suolalla. Täytä crepit ja tarjoile esim. salaatin kera.

Kommentit

    Näytä lisää