Feta-pinaatticrepit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Feta-pinaatticrepit

Fetalla ja pinaatilla täytetyt crepit maistuvat vaikka ruokaisana iltapalana.

15.11.2002 13:16

Ainekset

  • <b>Taikina:</b>

  • 2 dl

    kulutusmaitoa

  • 1 kpl

    kananmuna

  • n. 60 g

    vehnäjauhoja

  • suolaa

  • voita paistamiseen

  • <b>Täyte:</b>

  • 100 g

    fetajuustoa

  • 250 g

    pinaattia

  • 10 kpl

    basilikanlehtiä

  • 1/2 dl

    hienonnettua sipulia

  • muskottipähkinää

  • raastettua sitruunankuorta

  • suolaa

  • valkopippuria

  • 50 g

    voita

Valmistusohjeet

  1. Sekoita taikinan aineet keskenään, anna taikinan turvota n. 30 min. Paista pitsinohuita creppejä voissa pannulla.

  2. Valmista täyte: Kuullota sipulit voissa, lisää pesty, kuivattu ja pilkottu pinaatti sekä basilika. Mausta sitruunan kuorella, muskotilla, valkopippurilla ja suolalla. Täytä crepit ja tarjoile esim. salaatin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit