Paistettua broilerinmaksaa, paahdettua bataattia ja sitrusjogurttia

Broilerinmaksan lisäkkeeksi valmistetaan paahdettua bataattia ja sitrusjogurttia.

Ainekset

500 g
broilerinmaksaa
5 viip.
hapankorppua
suolaa
valkopippuria
1/2 dl
oliiviöljyä
Kastike:
2 dl
ruoanvalmistusjogurttia
1 kpl
sitruuna
suolaa
valkopippuria
3 tippaa
tabascoa
persiljaa
Paahdettua bataattia:
2 kpl
oranssia bataattia
oliiviöljyä
suolaa
2 rkl
tuoretta timjamia

Valmistusohjeet

  1. Valuta broilerinmaksat hyvin, poista kalvot. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Hienonna hapankorput ja paneroi maksat hapankorppujauholla. Paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla.

  2. Kastike: Sekoita jogurtin joukkoon raastettua sitruunankuorta, puristettua mehua, hienonnettu persilja ja mausteet.

  3. Pese ja lohko bataatit pituussuunnassa, sivele oliiviöljyllä, mausta suolalla ja timjamilla. Paahda uunissa 220 asteessa n. 15 min.

Kommentit

    Näytä lisää