Muhennettua keltajuurta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Muhennettua keltajuurta

Muhennettu keltajuuri sopii kalan lisäkkeeksi.

27.8.2003 11:04

Ainekset

  • 6 kpl

    keltajuurta

  • 1 kpl

    pieni sipuli

  • 3 dl

    kermaa

  • 1 rkl

    voita

  • ripaus

    raastettua muskottia

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi kuoritut keltajuuret ja kuullota kattilassa voin ja sipulin kanssa kevyesti. Lisää kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Voit välillä kerman sakeutuessa lisätä vähän vettä. Mausta muskotilla, pippurilla ja tarkista suola. Sopii esim. vaalean lihan tai kalan lisäkkeeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit