Papuraviolit ja valkosipulikastiketta

Papuraviolit tehdään riisipaperilevyistä ja uppopaistetaan rapeiksi. Lisänä tarjotaan valkosipulikastiketta.

Ainekset

Raviolit:
4 kpl
riisitaikinalevyjä (saa etnisistä ruokakaupoista)
200 g
keitettyjä vihreitä papuja
2
tomaattia kaltattuina (poista myös siemenet)
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
ruohosipulia
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
0,5 rkl
hienonnettua korianteria
1 rkl
hienonnettua timjamia
Valkosipulikastike:
2 dl
oliiviöljyä
3
valkosipulinkynttä kypsennettyinä
2 rkl
riisiviinietikkaa
suolaa ja pippuria
3 rkl
vähäsuolaista soijakastiketta

Valmistusohjeet

  1. Papuraviolit:
    Kuutioi kaltatut tomaatit ja hienonna sipulit. Kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä ja kuullota siinä sipulit pehmeiksi. Lisää paloitellut pavut, yrtit, mausteet sekä viimeisenä tomaattikuutiot. Leikkaa kostutetut riisipaperilevyt neljään osaan ja laita niiden päälle täytettä. Taittele kolmioiksi ja uppopaista pannulla runsaassa öljyssä rapeiksi.

  2. Valkosipulikastike:
    Kypsennä valkosipulinkynnet kiehuvassa vesi tilkassa ja soseuta ne. Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Tarjoile raviolien kanssa.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää