Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos

Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos sopii alkuruoaksi.

Ainekset

150 g
parmakinkkua ohuina siivuina
2
kaltattua tomaattia
150 g
siitakesieniä tai muita tuoreita sieniä
2 dl
tuoretta kirveliä
2-3 rkl
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
1
kesäkurpitsa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi kaltatut tomaatit ja käytä ainoastaan tomaatin liha. Siivilöi siemenet ja sekoita oliiviöljy valuneen tomaattimehun kanssa. Paahda parmankinkut kevyesti teflonpannulla.
  2. Lado uunivuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja paahdettuja parmakinkun viipaleita. Ripottele pintaan tomaattikuutioita ja oliiviöljyssä paistettuja sieniä. Kaada loppu oliiviöljy kesäkurpitsojen päälle. Mausta pippurilla, lisää sienet. Laita vielä muutamaksi minuutiksi uuniin. Ripottele kirveliä valmiin paistoksen pintaan.

Kommentit

    Näytä lisää