Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos

Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos sopii alkuruoaksi.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 150 g

    parmakinkkua ohuina siivuina

  • 2

    kaltattua tomaattia

  • 150 g

    siitakesieniä tai muita tuoreita sieniä

  • 2 dl

    tuoretta kirveliä

  • 2-3 rkl

    oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 1

    kesäkurpitsa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi kaltatut tomaatit ja käytä ainoastaan tomaatin liha. Siivilöi siemenet ja sekoita oliiviöljy valuneen tomaattimehun kanssa. Paahda parmankinkut kevyesti teflonpannulla.

  2. Lado uunivuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja paahdettuja parmakinkun viipaleita. Ripottele pintaan tomaattikuutioita ja oliiviöljyssä paistettuja sieniä. Kaada loppu oliiviöljy kesäkurpitsojen päälle. Mausta pippurilla, lisää sienet. Laita vielä muutamaksi minuutiksi uuniin. Ripottele kirveliä valmiin paistoksen pintaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit