Etanat artisokkakastikkeessa

Kokeile etanoiden kanssa kermaista artisokkakastiketta.

Ainekset

32 kpl
etanaa
6 kpl
artisokan pohjaa (keitettyjä, miel. tuoreita)
2 dl
kermaa
2 rkl
voita
2 dl
vahvaa kanalientä
1 kpl
salottisipuli
1 rkl
Dijon-sinappia
valko- ja mustapippuria
ripaus cayennepippuria
suolaa
50 g
huhtasieniä tai keltasieniä

Valmistusohjeet

  1. Kuullota silputtu sipuli kattilassa tai kasarissa pienessä määrässä voita. Lisää kanaliemi ja anna kiehua hetki. Lisää kerma, sinappi ja anna kiehua vielä hetki. Paista kuivatut etanat kevyesti ja lisää siivilöity kastike etanoiden päälle.

  2. Pilko kaksi artisokan pohjaa ja kuullota ne kevyesti voissa neljän kokonaisen artisokan pohjan kanssa, kunnes ovat kuumia. Mausta pippurilla ja suolalla.
  3. Nosta pohjat lautasille ja kaada etanakastike artisokka-kuutioiden joukkoon, lusikoi seosta pohjien päälle ja tarkista maku. Sienet voit paistaa erikseen tai hauduttaa kastikkeessa. Koristele tuoreilla yrteillä.

    Varaa 8 etanaa henkeä kohden.

Kommentit

    Näytä lisää