Lohipastrami

Lohipastrami maustetaan erilaisilla pippureilla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 400-500 g

    lohifilettä

  • 1 dl

    murskattua musta-, valko- ja punapippuria

  • merisuolaa

  • friseesalaattia

  • rucolasalaattia

  • ruohosipulia

  • vähän parmesania

  • 0,5 rkl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Poista lohesta kaikki ruodot ja rasvat, jotta saat kauniin punaisen lohipalan. Mausta suolalla. Anna maustua noin 1,5 - 2 tuntia.

  2. Kääri lohi tiukkaan kelmupakettiin. Laita uuninkestävään astiaan hieman vettä ja lohipaketti siihen. Nosta 100-asteiseen uuniin ja anna lämmetä n. 5-8 minuuttia. Kuitenkin niin, että lohen sisälämpötila ei ylitä 25 astetta. Jäähdytä nopeasti.

  3. Poista kelmu ja pyörittele lohi kauttaaltaan pippuriseoksessa. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja tarjoile sekoitetun salaatin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit