Lohicarpaccio Il Nidon tapaan - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohicarpaccio Il Nidon tapaan

Carpaccio tehdään yleensä lihasta, mutta myös lohta voi tarjoilla samaan tapaan.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 1

    lohifilee

  • 2-3

    punasipulia

  • 1 nippu

    isolehtistä persiljaa

  • 1-2 rkl

    oliiviöljyä

  • sitruunamehua

  • suolaa

  • mustapippuria

  • rypsi- tai maissiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Puhdista tuore lohifilee ruodoista ja rasvaisista osista. Leikkaa pitkiä ohuen ohuita viipaleita. Jos siivusi eivät ole superohuita, ota kaksi rypsi- tai maissiöljyllä kevyesti siveltyä leivinpaperin palaa. Asettele lohensiivut paperien väliin ja painele esim. tasapohjaisella pannulla tai leikkuulaudalla ne aivan ohuiksi. Poista toinen paperi ja irrota viipaleet lautaselle.

  2. Purista sitruunanmehua kalan pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua persilja ja punasipuli hienoksi, lisää oliiviöljy ja levitä seos massana carpacciolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit