Lohicarpaccio Il Nidon tapaan

Carpaccio tehdään yleensä lihasta, mutta myös lohta voi tarjoilla samaan tapaan.

Ainekset

1
lohifilee
2-3
punasipulia
1 nippu
isolehtistä persiljaa
1-2 rkl
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
rypsi- tai maissiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Puhdista tuore lohifilee ruodoista ja rasvaisista osista. Leikkaa pitkiä ohuen ohuita viipaleita. Jos siivusi eivät ole superohuita, ota kaksi rypsi- tai maissiöljyllä kevyesti siveltyä leivinpaperin palaa. Asettele lohensiivut paperien väliin ja painele esim. tasapohjaisella pannulla tai leikkuulaudalla ne aivan ohuiksi. Poista toinen paperi ja irrota viipaleet lautaselle.
  2. Purista sitruunanmehua kalan pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua persilja ja punasipuli hienoksi, lisää
    oliiviöljy ja levitä seos massana carpacciolle.

Kommentit

    Näytä lisää