Lihatartar - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lihatartar

Lihatartar maustetaan tabascolla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600 g

    naudan sisäfileetä

  • 150 g

    sipulisilppua

  • 150 g

    suola- tai pikkukurkkusilppua

  • 150 g

    kaprista

  • 4 rkl

    majoneesia

  • 1 rkl

    Dijon-sinappia

  • 6-8 tippaa

    tippaa Tabascoa

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Jauha puhdistettu liha pariin kertaan lihamyllyssä. Sekoita ainekset massaksi ja muotoile pihviksi. Tarjoile suolakurkkujen ja ranskalaisten perunoiden kanssa. Tarjoile tartar sellaisenaan tai rucolasalaatin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit