Katkaravuilla ja kylmäsavulohella kuorrutettua grillattua lohta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Katkaravuilla ja kylmäsavulohella kuorrutettua grillattua lohta

Katkaravuilla ja kylmäsavulohella kuorrutetun lohen lisukkeeksi sopii vaikka perunamuusi.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600 g

    tuoretta merilohta

  • 100 g

    kylmäsavulohta

  • 100 g

    kuorittuja katkarapuja

  • 50 g

    suolakurkkukuutioita

  • 1 dl

    smetanaa

  • 1 dl

    hienonnettua tilliä

  • 1 dl

    hienonnettua ruohosipulia

  • 2-3 rkl

    currya

  • ripaus cayennepippuria

  • mustapippuria myllystä

  • 3-4 rkl

    parmesanjuustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa lohifileestä viistosti nahkaa myöden neljä viipaletta. Pariloi lohet kuumalla teflonpannulla nopeasti kummaltakin puolelta rapeiksi. Mausta pippurilla.

  2. Leikkaa kylmäsavulohi ohuiksi viipaleiksi ja suikaloi pieniksi. Sekoita kaikki loput aineet keskenään, parmesanjuustosta puolet. Sivele täyte pariloitujen lohiviipaleiden päälle ja ripottele loput parmesanjuustosta pintaan.

  3. Grillaa lohet uunissa grillivastuksilla noin 10 minuuttia 220 asteessa, kunnes pinta on rapea.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit