Grillatut yrttimarinoidut etanat parmesanlastujen kera - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillatut yrttimarinoidut etanat parmesanlastujen kera

Grillatut yrttimarinoidut etanat sopivat juhlavan aterian alkuruoaksi.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 36 kpl

    etanaa

  • 1 dl

    tuoretta basilikaa

  • 1 dl

    tuoretta kirveliä

  • 0,5 dl

    persiljaa

  • 0,5 dl

    ruohosipulia

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 200 g

    parmesan-juustoraastetta

  • 150 g

    herneenversoja tai frisee-salaattia

  • 1 rkl

    voita

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Jauha yrtit monitoimikoneessa muutaman suolanokareen kanssa silpuksi ja lisää öljy juoksevana nauhana. Mausta pippurilla. Kaada yrttiöljy kulhoon ja lisää huuhdotut, kuivatut etanat öljyn joukkoon. Tee parmesanlastuja: lisää kuumalle teflonpannulle parmesanjuustoa pieninä nokareina ja tasoita. Paista rapeaksi ja käännä. Nosta jäähtymään.

  2. Nosta etanat marinadista lämpimälle teflonpannulle ja paista kevyesti voissa. Sekoita loppu marinadi herneenversojen tai friseesalaatin kanssa. Pinoa kerroksittain parmesanlastuja ja herneenversoja ja etanoita. Kaada loppu marinadi lautaselle. Rouhi päälle mustapippuria ja mahdollisesti vähän karkeaa suolaa. Varaa n. 8 etanaa henkeä kohden.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit