Dijonkermassa haudutetut ahvenfileet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Dijonkermassa haudutetut ahvenfileet

Keitä dijonkermassa haudutettujen ahvenfileiden seuraksi esimerkiksi uusia perunoita.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600 g

    ruodotonta ahvenfilettä

  • 4 dl

    kuohukermaa

  • 1 dl

    smetanaa

  • 3 rkl

    karkeaa Dijon-sinappia

  • 1 rkl

    voita

  • tilliä

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Paista ahvenfileet nopeasti teflonpannulla rapeaksi (ei sisältä täysin kypsiksi). Kiehauta kasarissa kerma, smetana, sinappi ja tarkista maku. Lisää ahvenfileet joukkoon. Anna kiehahtaa hetki, lisää runsaasti tilliä pinnalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit