Reseptit
Bruschetta

Bruschetta
Bruschetta paistetaan herkullisen rapeaksi.
Ainekset
- 4 palaa
- hiivaleipää
- oliiviöljyä
- 1 kpl
- valkosipulinkynsi tai 1 tl valkosipulijauhetta
Valmistusohjeet
- Bruschetta on italialainen alkuruokaleipä, joka voidaan tehdä enemmän tai vähemmän ruokaisaksi. Lähtökohtana on aina hyvä, voimakassitkoinen hiivaleipä, ei kuitenkaan mikään setsuuri. Ja eilispäiväinen on tähän tarkoitukseen parempi kuin tuore. Usein tällaisia leipiä myydään esimerkiksi maalaisleivän nimellä.
- Pannaan kaksi leipäsiivua kerrallaan hyvin kuumalle parilalle. Pariloidaan tasaisesti niin, että leipien pinta saa tumman raidoituksen. Viipaleet sivellään oliiviöljyllä, jonka seassa on murskattua valkosipulia tai valkosipulijauhetta. Vaihtoehtoisesti järjestys voi olla myös öljy-parila.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää