Sinappipossupasta

Possupasta maustetaan Dijon-sinapilla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • pippuria

  • sahramia

  • 300 g

    possun sisäfileetä

  • 2 dl

    kermaa

  • 2 rkl

    karkeaa tai normaalia Dijon-sinappia

  • 2 dl

    lihalientä

  • voita

  • vehnäjauhoja

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla.

  2. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia.

  3. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatellea tai fettucinia pakkauksen ohjeen mukaan al dente, valuta ja pyöräytä pasta kastikkeessa. Asettele lihaviipaleet kauniisti pastan kanssa lautaselle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit