Penne tuoresieni-konjakkikastikkeessa ja lihasuikaleita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Penne tuoresieni-konjakkikastikkeessa ja lihasuikaleita

Pennepastaa tarjoillaan kermaisessa tuoresieni-konjakkikastikkeessa.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 200-300 g

    tuoreita sieniä, metsäsieniä, siitakkeita, herkkusieniä

  • 100-150 g

    naudan sisäfileetä

  • 3-5 dl

    kanalientä

  • 1-2 dl

    kermaa

  • 4 rkl

    voita

  • 2 rkl

    vehnäjauhoja

  • 4 cl

    konjakkia

  • suolaa

  • pippuria

  • parmesaaniraastetta

  • pennepastaa

Valmistusohjeet

  1. Paista sieniä voissa, kunnes nesteet ovat kiehuneet pois. Paista nopeasti kuumalla pannulla myös pieniksi suikaleiksi leikatut fileen palat. Voit myös paistaa ne viipaleina ja suikaloida sitten. Mausta liha suolalla ja pippurilla.

  2. Kiehauta kanaliemi. Laita toiseen kasariin puolet voista ja sen kuohahdettua lisää jauhot. Anna kiehahtaa. Lisää kuuma kanaliemi. Lisää lientä niin, että kastike pysyy paksuna. Lisää kerma.

  3. Laita lihasuikaleet pannulle, kuumenna ja lisää konjakki. Flambeeraa. Yhdistä lihapalat, jäljelle jäänyt konjakkinen liemi ja sienet kasarissa. Hämmennä, tarkista mausteet ja mausta, jos vielä tarpeen.

  4. Kaada liha-sieniseos keitetyn pastan päälle, sekoita. Tarjoile parmesaanilla ja mustapippurilla maustettuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit