Penne tuoresieni-konjakkikastikkeessa ja lihasuikaleita

Pennepastaa tarjoillaan kermaisessa tuoresieni-konjakkikastikkeessa.

Ainekset

200-300 g
tuoreita sieniä, metsäsieniä, siitakkeita, herkkusieniä
100-150 g
naudan sisäfileetä
3-5 dl
kanalientä
1-2 dl
kermaa
4 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
4 cl
konjakkia
suolaa
pippuria
parmesaaniraastetta
pennepastaa

Valmistusohjeet

  1. Paista sieniä voissa, kunnes nesteet ovat kiehuneet pois. Paista nopeasti kuumalla pannulla myös pieniksi suikaleiksi leikatut fileen palat. Voit myös paistaa ne viipaleina ja suikaloida sitten. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
  2. Kiehauta kanaliemi. Laita toiseen kasariin puolet voista ja sen kuohahdettua lisää jauhot. Anna kiehahtaa. Lisää kuuma kanaliemi. Lisää lientä niin, että kastike pysyy paksuna. Lisää kerma.

  3. Laita lihasuikaleet pannulle, kuumenna ja lisää konjakki. Flambeeraa. Yhdistä lihapalat, jäljelle jäänyt konjakkinen liemi ja sienet kasarissa. Hämmennä, tarkista mausteet ja mausta, jos vielä tarpeen.

  4. Kaada liha-sieniseos keitetyn pastan päälle, sekoita. Tarjoile parmesaanilla ja mustapippurilla maustettuna.

Kommentit

    Näytä lisää