Tuliset jättikatkaravut vartaassa

Jättikatkaravut marinoidaan tulisessa kastikkeessa.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 16-24

    jättirapua

  • 0,5 dl

    kylmäpuristettua oliiviöljyä

  • 10-20 tippaa

    tippaa tabascoa

  • 3-4 rkl

    soijakastiketta

  • 3-4 rkl

    kuivaa sherryä

  • 1-2

    valkosipulinkynttä murskattuna

  • Maldon-suolaa

Valmistusohjeet

  1. Ota jättikatkaravun pyrstöt sulamaan pakkasesta. Sekoita marinadi. Sherry ei ole välttämätön. Laita pyrstöt kuorineen astiaan. Kaada marinadi päälle ja pyörittele rapuja siinä. Jätä jääkaappiin sulamaan ja maustumaan muutamaksi tunniksi.

  2. Pujota pyrstöt vartaaseen ja grillaa kuumassa grillissä pikaisesti, kunnes pyrstöt saavat kauniin punertavan värin. Älä päästä liian kypsäksi. Varaa 4-6 rapua syöjää kohti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit