Parmankinkkua ja hunajamelonia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Parmankinkkua ja hunajamelonia

Parmankinkku ja hunameloni sopivat hyvin yhteen.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 150 g

    parmankinkkua ohuina siivuina

  • 100 g

    rucolasalaattia

  • 200 g

    hunajamelonia

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ota hunajamelonista palloraudalla paloja. Murskaa melonin jäännökset soseeksi. Mausta sose mustapippurilla ja lisää joukkoon rucolasalaattia. Laita mukaan myös hunajamelonin palat. Jäähdytä salaatti kylmäksi.

  2. Nostele lautaselle melonisalaattia ja vierelle parmankinkkua. Koristele rucolan lehdillä ja mausta mustapippurilla. Halutessasi voit tarjoilla tämän salaatin kanssa myös marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit