Marinoitu ja grillattu tonnikala - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marinoitu ja grillattu tonnikala

Tonnikalaa ei kannata kypsentää liikaa, jotta se pysyy mehukkaana.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600 g

    tonnikalaa

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 1/2 dl

    HP-kastiketta

  • 1 rkl

    tuoretta timjamia

  • mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kastike öljystä, HP:sta ja timjamista. Sivele tonnikalan kyljykset kastikkeella molemmin puolin. Grillaa nopeasti kuumalla grillillä molemmin puolin. Jätä kala vähän mediumiksi. Tonnikala on mehevä ja herkullinen kun se on raaka sisältä, jopa hyvinkin raaka. Ripottele grillattujen kyljysten päälle Maldon-suolaa. Jos kesäsade yllättää, grillatun lopputuloksen saa myös grillipannulla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit