Grillatut kampasimpukat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillatut kampasimpukat

Kampasimpukat valmistuvat todella nopeasti.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 12-20

    mäditöntä kampasimpukkaa

  • oliiviöljyä

  • musta- ja valkopippuria

  • Maldon-suolaa

Valmistusohjeet

  1. Voitele simpukat öljyllä, mausta pippureilla ja suolalla. Laita simpukat vartaisiin. Grillaa nopeasti molemmin puolin, jätä simpukat vähän mediumiksi, koska täysin kypsinä niistä tulee kumimaisia. Sivele pinta basilikaöljyllä ja ripottele päälle parmesanraastetta.

  2. Varaa 3-5 kpl mäditöntä kampasimpukkaa henkilöä kohden.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit