Tonnikalacarpaccio Worchestershire-HP-kastikkeen kanssa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikalacarpaccio Worchestershire-HP-kastikkeen kanssa

Tonnikalacarpaccio on herkullinen alkuruoka.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 360 g

    tonnikalaa

  • 1 dl

    HP-kastiketta

  • 0,3 dl

    Worchestershire-kastiketta

  • 0,3 dl

    tummaa portviiniä (portviinin puuttuessa punaviiniä)

  • mustapippuria

  • ripaus cayennepippuria

  • 0,5 rkl

    appelsiinin mehua

  • merisuolaa

  • koristeluun rucolasalaattia

Valmistusohjeet

  1. Poista jänteet tonnikalafileistä. Mausta tonnikalan pinta kauttaaltaan kevyesti mustapippurilla ja merisuolalla. Laita tonnikalafile tiukkaan kelmuun ja anna kohmettua pakastimessa noin 1 - 2 tuntia fileen koosta riippuen.

  2. Sekoita HP, Worchestershire, portviini ja appelsiinin mehu keskenään ja tarkista maku. Sivele juoksevaa kastiketta lautasen pohjalle ja leikkaa kohmeisesta tonnikalafileestä mahdollisimman ohuita siivuja veitsellä.

  3. Aseta siivut lautaselle kastikkeen päälle. Ripottele pintaan parmesanlastuja, rucolasalaatin lehtiä ja mustapippuria. Varaa noin 80 g tonnikalaa henkeä kohden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit