Reseptit
Yrteillä kuorrutetut parsat

Yrteillä kuorrutetut parsat
Yrteillä kuorrutetut parsat viimeistellään uunissa.
Ainekset
- 20 kpl
- valkoista, keitettyä parsaa
- 2 dl
- maustamatonta majoneesia
- 1 dl
- kirveliä
- 1 dl
- ruohosipulia
- 1 dl
- basilikan lehtiä
- 2 kpl
- valkosipulinkynttä
- 100 g
- parmesanjuustoa
- 1 tl
- Dijon-sinappia
- mustapippuria
- suolaa
Valmistusohjeet
- Hienonna kaikki yrtit monitoimikoneessa karkean suolan kanssa tasaiseksi massaksi. Lisää parmesan, Dijon-sinappi ja majoneesi. Anna pyöriä tasaisen vihreäksi.
- Aseta lämpimät kypsät parsat lautaselle tai vadille ja laita yrttikuorrutus parsojen päälle. Grillaa uunivastuksella 200-asteisessa uunissa 4 - 5 minuuttia.
Kommentit
Näytä lisää