Yrteillä kuorrutetut parsat

Yrteillä kuorrutetut parsat viimeistellään uunissa.

Ainekset

20 kpl
valkoista, keitettyä parsaa
2 dl
maustamatonta majoneesia
1 dl
kirveliä
1 dl
ruohosipulia
1 dl
basilikan lehtiä
2 kpl
valkosipulinkynttä
100 g
parmesanjuustoa
1 tl
Dijon-sinappia
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kaikki yrtit monitoimikoneessa karkean suolan kanssa tasaiseksi massaksi. Lisää parmesan, Dijon-sinappi ja majoneesi. Anna pyöriä tasaisen vihreäksi.
  2. Aseta lämpimät kypsät parsat lautaselle tai vadille ja laita yrttikuorrutus parsojen päälle. Grillaa uunivastuksella 200-asteisessa uunissa 4 - 5 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää