Sillikaviaari - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sillikaviaari

Sillikaviaari on herkullinen uusien perunoiden lisuke.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 1

    silputtu sipuli

  • 1

    punasipuli

  • 2-3 rkl

    makeahkoa sinappia

  • 2 dl

    hienonnettua tilliä

  • 1 dl

    hienonnettua ruohosipulia

  • 3 dl

    kuohukermaa

  • 3

    keitettyä kananmunaa

  • ripaus currya

  • ripaus cayennepippuria

  • musta- ja valkopippuria

  • 200 g

    ruodotonta Matjes-sillifilettä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa valutetut sillifileet ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulit ja kananmunat. Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää joukkoon kevyesti vaahdotettu kerma.

  2. Aseta lautaselle keitettyjä, tilliöljyssä käänneltyjä perunaviipaleita. Nosta sillikaviaaria perunoiden keskelle. Voit koristella siian tai muikun mädillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit