Sillikaviaari

Sillikaviaari on herkullinen uusien perunoiden lisuke.

Ainekset

1
silputtu sipuli
1
punasipuli
2-3 rkl
makeahkoa sinappia
2 dl
hienonnettua tilliä
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
3 dl
kuohukermaa
3
keitettyä kananmunaa
ripaus currya
ripaus cayennepippuria
musta- ja valkopippuria
200 g
ruodotonta Matjes-sillifilettä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa valutetut sillifileet ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipulit ja kananmunat. Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää joukkoon kevyesti vaahdotettu kerma.
  2. Aseta lautaselle keitettyjä, tilliöljyssä käänneltyjä perunaviipaleita. Nosta sillikaviaaria perunoiden keskelle. Voit koristella siian tai muikun mädillä.

Kommentit

    Näytä lisää