Sienirisotolla täytetty metsäkyyhky - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sienirisotolla täytetty metsäkyyhky

Metsäkyyhky täytetään täyteläisellä huhtasienirisotolla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 2

    kokonaista metsäkyyhkyä

  • 100 g

    huhtasieniä

  • 2

    salottisipulia

  • 100 g

    risottoriisiä

  • 4-5 dl

    vasikanlientä

  • 50 g

    voita

  • 0,5 g

    sahramia

Valmistusohjeet

  1. Poista linnuista sisältä kaikki ylimääräinen ja kuivaa hyvin talouspaperilla. Sido koivet ja jalat yhteen (ei välttämätön, mutta saat näin kauniimman lopputuloksen). Ruskista lintu pannulla kauttaaltaan hyvin.

  2. Kuullota riisi voissa, lisää sahrami ja puolet pilkotuista huhtasienistä. Lisää vasikanliemi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes riisi on kypsää. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Täytä kyyhkyt risotolla ja paista noin 180-asteisessa uunissa 10 - 15 minuuttia. Jätä rinnat roseeksi. Anna lintujen vetäytyä ennen leikkaamista. Tee kastike linnun paistoliemestä ja huhtasienistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit