Katkarapugratiini - Reseptit - Ilta-Sanomat

Katkarapugratiini

Katkarapugratiini valmistuu nopeasti.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 2

    salottisipulia tai 1 sipuli

  • 1

    pieni purjo

  • 2 rkl

    tilliä

  • 2 rkl

    ruohosipulia

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 100 g

    tuoreita herkkusieniä

  • 1/2 kg

    kuorittuja katkarapuja

  • 2 dl

    riisiä

  • 100 g

    gruyereä tai kermajuustoa

  • 3-4 dl

    valmista katkarapukastiketta

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi. Kuullota silputtu sipuli, purjo ja viipaloidut sienet. Sekoita joukkoon keitetty riisi ja nosta seos voideltuun uunivuokaan tai kasariin. Lisää päälle yrtit ja katkaravut ja peitä kastikkeella. Sirottele lopuksi päälle raastettu juusto.

  2. Gratinoi noin 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Tarjoa salaatin ja vaalean leivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit