Kasviksilla täytetyt broilerinkoivet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasviksilla täytetyt broilerinkoivet

Täytetyt broilerinkoivet paistuvat uunissa meheviksi.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 4

    broilerinkoipea

  • 1

    juuriselleri

  • 2

    porkkanaa

  • 2

    salottisipulia

  • 0,5

    purjoa

  • 1

    pieni kesäkurpitsa

  • 10

    tuoretta herkkusientä

  • 4 rkl

    Dijon-sinappia

  • 1 dl

    kuivaa valkoviiniä

  • 1 rkl

    voita

  • suolaa

  • valko- ja mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi kasvikset ja sienet pieniksi ja kuullota niitä hetki voissa. Kaada päälle valkoviini ja lihaliemi ja hauduta kypsäksi. Mausta parilla ruokalusikallisella sinappia, suolalla ja pippureilla.

  2. Poista broilerinkoivista putkiluut rikkomatta taskua. Täytä tasku kasvisseoksella. Sivele pinta lopulla sinapilla ja ruskista kevyesti pannulla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.

  3. Aseta kypsä koipi kahtia leikattuna lautaselle ja tarjoile sinappikastikkeen kanssa. Kaniininpaistin voi täyttää samaan tapaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit