Kasviksilla täytetyt broilerinkoivet

Täytetyt broilerinkoivet paistuvat uunissa meheviksi.

Ainekset

4
broilerinkoipea
1
juuriselleri
2
porkkanaa
2
salottisipulia
0,5
purjoa
1
pieni kesäkurpitsa
10
tuoretta herkkusientä
4 rkl
Dijon-sinappia
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1 rkl
voita
suolaa
valko- ja mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi kasvikset ja sienet pieniksi ja kuullota niitä hetki voissa. Kaada päälle valkoviini ja lihaliemi ja hauduta kypsäksi. Mausta parilla ruokalusikallisella sinappia, suolalla ja pippureilla.

  2. Poista broilerinkoivista putkiluut rikkomatta taskua. Täytä tasku kasvisseoksella. Sivele pinta lopulla sinapilla ja ruskista kevyesti pannulla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.

  3. Aseta kypsä koipi kahtia leikattuna lautaselle ja tarjoile sinappikastikkeen kanssa. Kaniininpaistin voi täyttää samaan tapaan.

Kommentit

    Näytä lisää