Reseptit

Gratinoidut kampa- ja sinisimpukat

Kampa- ja sinisimpukat kuorrutetaan juustoisella gratiinilla.

Ainekset

400 g
simpukan lihaa keitettynä
200 g
kampasimpukan lihaa raakana
1 rkl
vehnäjauhoja
25 g
voita
3 dl
sinisimpukkakastiketta
50 g
parmesaanijuustoa
musta- ja valkopippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Poista sinisimpukoista parta ja kampasimpukoista mäti. Jos saat tuoretta kampasimpukkaa, niin silloin mätiä ei tarvitse poistaa.
  2. Kääntele hyvin kuivatut kampasimpukat jauhoissa ja paista kevyesti voissa kauniin värisiksi. Pane simpukat lautasille ja kaada päälle simpukkakastiketta.
  3. Raasta parmesaania kastikkeen päälle ja gratinoi hetki 250-asteisessa uunissa. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää