Valkosuklaaparfait

Valkosuklaajäädykkeen voit halutessasi maustaa liköörillä.

Ainekset

0,5 dl
sokeria
3-4
munankeltuaista
1
vaniljatanko
2 dl
kermaa
1,5 dl
ranskankermaa
30 g
(30 g hienonnettuja hasselpähkinöitä)
(Triple Sec-likööriä)
120 g
valkosuklaata

Valmistusohjeet

  1. Sulata valkosuklaa miedossa lämmössä. Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaahdoksi ja lisää vaniljatangon sisällys ja hienonnetut hasselpähkinät (pähkinät voit jättää poiskin). Sekoita keltuaisvaahto valkosuklaan joukkoon.

  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää ranskankerma. Sekoita kermavaahto varovasti valkosuklaavaahtoon. Halutessasi voit lisätä vielä tilkan Triple Seciä. Kaada massa vuokaan ja jäähdytä pakastimessa yön yli.

  3. Valkosuklaaparfait kannattaa tarjoilla kylmiltä lautasilta, näin se pysyy hyvin paikoillaan. Pane siis lautaset hetkeksi pakastimeen.

Kommentit

    Näytä lisää